Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.01.2019
Digitální piana GEWA
Na začátku listopadu 2018 německá společnost GEWA vypustila do světa již dlouho očekávané nové modely digitálních pian značky GEWA. Po asi tří měsíční... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Doprava a platba

 

DOPRAVU ZDARMA 
u nás máte u objednávek od 3 000 Kč.



Platby v hotovosti jsou v našem eshopu evidovány v režimu EET.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Kunc, se sídlem Na Vyhlídce 1194, 588 13 Polná, IČ 71927999, zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Digitální piana GEWA
07.02.2019 Novinky
Digitální piana GEWA
Na digitální piana GEWA je opravdu radost hrát a za poměrně přijatelné ceny nabízí opravdu dobrou kvalitu. číst celé
Jak správně pečovat o piano a kam jej vhodně umístit?
Jak správně pečovat o piano a kam jej vhodně umístit?
Je velmi důležité piano umístit na správné místo. Spolu s pravidelným a odborným servisem se výrazně prodlouží jeho životnost. číst celé
Výběr stojanu na noty
Výběr stojanu na noty
Vybrat vhodný stojan na noty se na první pohled zdá velmi jednoduché. Záleží ale, k jakým účelům stojan kupujete a zda jej budete často přenášet nebo ... číst celé
POMOZTE NÁM ZLEPŠOVAT NAŠE SLUŽBY

Rádi přijmeme Váš názor na naše stránky. Sdělte nám, s čím jste byli spokojeni a co naopak máme zlepšit.

Zákazník je u nás na prvním místě!

Vaše reakce můžete zasílat na adresu: obchod@kmusic.cz

ADRESA SÍDLA

Na Vyhlídce 1194
588 13  Polná (u Jihlavy)

Email: obchod@kmusic.cz
Tel.: 775 043 010

Otevírací doba: úterý 18:00 - 20:00 hod.

Vyzvednutí a vyzkoušení objednaného zboží je možné kdykoli od pondělí do soboty po předchozí domluvě.

Prodejna

© Jan Kunc. Všechna práva vyhrazena. Grafika: Zdeněk Beránek (webgrafi.cz)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.