Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Kunc, se sídlem Na Vyhlídce 1194, 588 13 Polná, IČ 71927999, zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ocenění naší práce
18.01.2022 Novinky
Ocenění naší práce
Děkujeme za Vaši důvěru! číst celé
Nová digitální piana GEWA UP 365 a UP 385 skladem
05.11.2021 Novinky
Nová digitální piana GEWA UP 365 a UP 385 skladem
Vývoj digitálních pian jde neustále dopředu. Nové modely UP 365 a UP 385 jsou tomu vzorným příkladem a byla by velká škoda jim odepřít pozornost. Zauj... číst celé
Vhodné umístění klasického piana
Vhodné umístění klasického piana
Vybírejte pečlivě místo, na které piano nebo klavír postavíte. Určitě se to vyplatí! číst celé
POMOZTE NÁM ZLEPŠOVAT NAŠE SLUŽBY

Jsou pro Vás naše stránky přehledné?

Je pro Vás náš sortiment dostatečný?

Co bychom mohli vylepšit?

Rádi přijmeme Vaše názory i nápady na emailu: obchod@kmusic.cz

ADRESA SÍDLA

Na Vyhlídce 1194
588 13  Polná (u Jihlavy)

Email: obchod@kmusic.cz
Tel.: 775 043 010 nebo 775 116 649

Otevírací doba:

úterý 18:00 - 20:00 hod.

 středa 9:00 - 11:00 hod.

Vyzvednutí a vyzkoušení zboží je možné kdykoli od pondělí do soboty po předchozí domluvě.

Prodejna

 

obchodobchodobchodobchod

© Jan Kunc. Všechna práva vyhrazena. Grafika: Zdeněk Beránek |DG|
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz