Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová digitální piana GEWA UP 365 a UP 385 skladem
05.11.2021 Novinky
Nová digitální piana GEWA UP 365 a UP 385 skladem
Vývoj digitálních pian jde neustále dopředu. Nové modely UP 365 a UP 385 jsou tomu vzorným příkladem a byla by velká škoda jim odepřít pozornost. Zauj... číst celé
Vhodné umístění klasického piana
Vhodné umístění klasického piana
Vybírejte pečlivě místo, na které piano nebo klavír postavíte. Určitě se to vyplatí! číst celé
Porovnání digitálních pian GEWA
Porovnání digitálních pian GEWA
Podívejte se na srovnávací tabulku digitálních pian GEWA. číst celé
POMOZTE NÁM ZLEPŠOVAT NAŠE SLUŽBY

Jsou pro Vás naše stránky přehledné?

Je pro Vás náš sortiment dostatečný?

Co bychom mohli vylepšit?

Rádi přijmeme Vaše názory i nápady na emailu: obchod@kmusic.cz

 

 

 

ADRESA SÍDLA

Na Vyhlídce 1194
588 13  Polná (u Jihlavy)

Email: obchod@kmusic.cz
Tel.: 775 043 010 nebo 775 116 649

Otevírací doba:

úterý 18:00 - 20:00 hod.

 středa 9:00 - 11:00 hod.

Vyzvednutí a vyzkoušení zboží je možné kdykoli od pondělí do soboty po předchozí domluvě.

Prodejna

 

obchodobchodobchodobchod

© Jan Kunc. Všechna práva vyhrazena. Grafika: Zdeněk Beránek |DG|
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.