Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.01.2019
Digitální piana GEWA
Na začátku listopadu 2018 německá společnost GEWA vypustila do světa již dlouho očekávané nové modely digitálních pian značky GEWA. Po asi tří měsíční... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Doprava a platba

 

DOPRAVU ZDARMA 
u nás máte u objednávek od 3 000 Kč.



Platby v hotovosti jsou v našem eshopu evidovány v režimu EET.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu kMusic.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu kMusic.cz
  1. Společnost Jan Kunc, se sídlem Na Vyhlídce 1194, 588 13 Polná, IČ 71927999, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů provádí Jan Kunc sídlem Na Vyhlídce 1194, 588 13 Polná, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese jankunc@kuncpiano.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kmusic.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Digitální piana GEWA
07.02.2019 Novinky
Digitální piana GEWA
Na digitální piana GEWA je opravdu radost hrát a za poměrně přijatelné ceny nabízí opravdu dobrou kvalitu. číst celé
Jak správně pečovat o piano a kam jej vhodně umístit?
Jak správně pečovat o piano a kam jej vhodně umístit?
Je velmi důležité piano umístit na správné místo. Spolu s pravidelným a odborným servisem se výrazně prodlouží jeho životnost. číst celé
Výběr stojanu na noty
Výběr stojanu na noty
Vybrat vhodný stojan na noty se na první pohled zdá velmi jednoduché. Záleží ale, k jakým účelům stojan kupujete a zda jej budete často přenášet nebo ... číst celé
POMOZTE NÁM ZLEPŠOVAT NAŠE SLUŽBY

Rádi přijmeme Váš názor na naše stránky. Sdělte nám, s čím jste byli spokojeni a co naopak máme zlepšit.

Zákazník je u nás na prvním místě!

Vaše reakce můžete zasílat na adresu: obchod@kmusic.cz

ADRESA SÍDLA

Na Vyhlídce 1194
588 13  Polná (u Jihlavy)

Email: obchod@kmusic.cz
Tel.: 775 043 010

Otevírací doba: úterý 18:00 - 20:00 hod.

Vyzvednutí a vyzkoušení objednaného zboží je možné kdykoli od pondělí do soboty po předchozí domluvě.

Prodejna

© Jan Kunc. Všechna práva vyhrazena. Grafika: Zdeněk Beránek (webgrafi.cz)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.